„ACTIVATE TALKS“ во Кино Фросина – Настан кој ги обединува младите лидери
УНИЦЕФ и Младинскиот образовен форум на 27ми ноември (четврток) со почеток...
Повик за истражувачки проекти
Младински образовен форум распишува повик за 2 истражувачки проекти  од областа...
Одржана обука за нови предавачи по Учиме право 2014/2015
На 08 и 09 ноември (сабота и недела), 2014 година се...
Скопје Опен 2014 – Се одржа првиот меѓународен турнир во БП дебата.
Се одржа првиот меѓународен универзитетски дебатен турнир во Британска парламентарна дебата...

АКТУЕЛНО

27 ноември 2014
Activate Talks

до 28 декември
Повик за истражувачки проекти